Web Analytics Made Easy - Statcounter

فیلم سینمایی «سوء تفاهم» به کارگردانی احمدرضا معتمدی و با حضور مریلا زارعی، پژمان جمشیدی، هانیه توسلی، کامبیز دیرباز و اکبر عبدی بیش از 30 روز است، در یک خانه قدیمی در تهران فیلمبرداری می شود.

به گزارش روابط عمومی گروه فرهنگی خبرگزاری آنا به نقل از مشاوررسانه‌ای فیلم «سوء‌تفاهم»، فیلمبرداری این فیلم ابتدا در جنوب تهران شروع شد و پس از آن به لوکیشن اصلی فیلم در خیابان طالقانی تهران منتقل گشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمدرضا معتمدی تا کنون 6 اثر سینمایی را جلوی دوربین برده است که در 5 مورد آنها همانند «سوء تفاهم»، خود نویسندگی فیلمنامه را بر عهده داشته است.

معتمدی با فیلم سینمایی «سوء تفاهم» این بار تلاش کرده سراغ یک مفهوم مبتلابه در جامعه امروز برود. به گفته او نقطه کانونی این فیلم سینمایی، مفهوم «فرا واقعیت» است که جامعه شناسان، در تحلیل جامعه رسانه زده امروز استفاده می کنند. معتمدی تلاش کرده این مفهوم را در قالب یک داستان جنایی و با تعلیق های متعدد برای مخاطب به تصویر بکشد تا هم از جهت سینمایی و هم از لحاظ مفهومی فیلمی اثر گذار و مخاطب پسند شود.

معتمدی: داستان «سوء تفاهم» را بر اساس یک مفهوم جامعه شناسی پست مدرن نوشتم

این کارگردان سینما آغاز شکل گیری فیلنامه «سوء تفاهم» را به مطالعه کتاب یکی از جامعه شناسان پست مدرن مرتبط می داند و می گوید: جرقه فیلمنامه سوء تفاهم از مطالعه کتاب «در جستجوی نشانه ها» ژان بودریار که هم یک عکاس است، هم جامعه شناس و هم فیلسوف در ذهن من زده شد.

احمدرضا معتمدی در توضیح داستان فیلم سینمایی سوء تفاهم می گوید: قصه فیلم سوء تفاهم ماجرای یک گروگان گیری است که همه چیز در متن واقعیت پیش می رود اما با گذشت زمان این شبهه پیش می آید که این حادثه بیشتر شبیه یک «سوء تفاهم» یا توهم است. و اما در متن توهم هنوز عناصری از واقعیت به چشم می آید. همزمان با گسترش این ابهام، ماجرای گروگان گیری نیز به پیش می رود و ...

چه چهره های شاخصی در آثار قبلی معتمدی نقش آفرینی کرده اند؟

فیلم شناسی آثار معتمدی نشان می دهد که این کارگردان بیشتر کارهای خود را با بازیگران چهره انجام داده است. مثلاً فیلم آلزایمر با حضور مهدی هاشمی، فرامرز قریبیان، مهتاب کرامتی و احمد مهران فر تولید شد و مهدی هاشمی به خاطر بازی در آن، موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر در بیست و نهمین جشنواره فیلم فجر شد. فیلم دیوانه ای از قفس پرید نیز با حضور پرویز پرستویی، نیکی کریمی، عزت الله انتظامی و علی نصیریان فیلمبرداری شد و در جشنواره بیست و یکم توانست عنوان بهترین فیلم را کسب کند. همچنین نیکی کریمی سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول زن و مجید انتظامی سیمرغ بهترین موسیقی متن فیلم را به خاطر حضور در این فیلم دریافت کردند.

پشت صحنه «سوء تفاهم» هم وزن بازیگران چهره جلوی دوربین

تا کنون مریلا زارعی، هانیه توسلی، اکبر عبدی، کامبیز دیرباز و پژمان جمشیدی جلوی دوربین معتمدی قرار گرفته اند و قرار است به زودی یک چهره دیگر سینمای ایران به جمع بازیگران این فیلم اضافه شود. اما باید اضافه کرد اگرچه سوء تفاهم از بازیگران با تجربه ای استفاده می کند ولی در پشت دوربین نیز اسامی مطرحی است که اکثر آنها تا کنون در جشنواره های پیشین فیلم فجر موفق به دریافت سیمرغ بلورین شده اند.

پیمان شادمانفر که در جشنواره سی و چهارم موفق به دریافت سیمرغ بلورین شده بود، در این فیلم در جایگاه مدیر فیلم برداری قرار دارد. از سوی دیگر کیوان مقدم که در سی و پنجمین دوره جشنواره سیمرغ طراحی صحنه را برای فیلم تابستان داغ شکار کرده بود، اکنون در «سوء تفاهم» همکار تیم معتمدی شده است. پرویز آبنار، مهرداد میرکیانی و مهران ملکوتی نیز از چهره های شاخص پشت صحنه سوء تفاهم هستند که در جشنواره های مختلف از جمله جشنواره فیلم فجر موفقیت هایی را کسب کرده اند.

سایر عواملی که در این پروژه با معتمدی و شعبانی همکاری می کنند عبارتند از: طراح لباس سارا سمیعی، تدوین نازنین مفخم، مدیر تولید پیمان جعفری، دستیار و برنامه ریز حسین فلاح، عکاس نادر فوقانی، دستیار تولید سهراب دادگستر، مدیر تدارکات عطاالله مقدسی، فیلمبردار پشت صحنه محمود نجفی و مشاور رسانه ای علی سعد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۶۸۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم سینمایی فرهنگ رضوی ساخته می‌شود/ برگزاری نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان

سیدمحمد هاشمی روز شنبه - ۸ اردیبهشت ماه - در دیدار مدیران و دبیران جشنواره امام رضا (ع) که در محل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: در دور جدید جشنواره بین المللی فرهنگی و هنری رضوی چند ایده مرکزی برای این کار وجود داشت که برای تخصصی شدن به سمت کار‌های مردمی و اثرگذار پیش برود.

قائم مقام وزیر فرهنگ افزود: دومین ایده استفاده از چهره‌های فرهنگی و هنری بود که در صدر آن فرهاد قائمیان با تعهد همیشگی و عشق به امام رضا (ع) این مسئولیت را پذیرفتند و اهتمام کامل و ویژه به کار گذاشتند و دیگر افرادی که همت کردند تا جشنواره‌ای برگزار شود و با کارگاه‌ها و رویکرد آموزشی آن دامنه‌های جدیدی در عرصه فرهنگ و هنر شکل بگیرد. با این مجموعه کارها، به این هدف خود نزدیک‌تر شدیم.

وی اضافه کرد: تلاش شد با تجمیع جشنواره‌های همگون و با اهتمام اعضا در بخش‌های سیاستی و اجرایی کار قوام بیشتری پیدا کرده است.

برگزاری جشنواره دینی فیلم رضوان در آبان ۱۴۰۳

هاشمی گفت: اختتامیه اولین فیلم دینی فیلم رضوان آبان ۱۴۰۳با دبیری محمدحسین لطیفی در این دوره از جشنواره رضوی برگزار می‌شود، که امید است نقطه عزیمتی در این کار شود و با این کار ادای دینی در باور‌های دینی مردم کرده باشیم و کار موثری باشد و این رویداد جزو نوآوری‌های جشنواره امام رضا (ع) است.

قائم مقام وزیر فرهنگ گفت: تلاش شده تا خروجی‌های جشنواره‌ها را تا انتها دنبال کنیم تا نتایج اثرگذاری داشته باشد و در خروجی انتهایی کار این نیت را به منصه ظهور برسانیم و به سبد محصولات رویداد‌های مردمی اضافه شود.

وی گفت: راهبری جشنواره دوره بیست و یکم با مدیریت فرهاد قائمیان انجام شده است؛ امسال در کنار دیگر رویدادها، روایت آوای رضوی با حضور هوشنگ جاوید و احمد صبری به دبیری سیدمجتبی ذبیحی در حال انجام است، همچنین جشنواره روستایی رضوی در سطح ملی و به صورت حرفه‌ای با دبیران تراز ملی شکل مطلوبی به خود گرفته است.

فرهاد قائمیان در دیدار مدیران جشنواره فرهنگی هنری امام رضا (ع) با محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: ما دوست و همراهانی هستیم که فقط به عشق امام رضا (ع) در این جشنواره‌ها هستیم، تا کار‌های بهتری را برای شیفتگان امام هشتم (ع) انجام دهیم.

وی با اشاره به برگزاری اختتامیه جشنواره روستایی امام رضا (ع) در روستای کردر گفت: مردمان روستا خانه‌های خود را در اختیار جشنواره و هنرمندان گذاشته بودند. برای مردمی کردن این جشنواره فضایی ایجاد کردیم که مردم بدانند چه نوع فرهنگ رضوی را می‌خواهیم در بین مردم رواج دهیم.

قائمیان گفت: در جشنواره هنر‌های نمایشی اتابک نادری نه فقط برای این جشنواره که همراهی خوبی داشت و نمایش‌ها به استان‌های مختلف به صورت اجرای عمومی برگزار شد تا مردم آشناییت بیشتری داشته باشند.

مدیر بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی فرهنگی امام رضا (ع) با اشاره به دیگر بخش‌های جشنواره گفت: تلاش شد تمام جشنواره‌ها در بین خود مردم باشد و امید است مدیران کل فرهنگ در استان‌ها همراهی خوبی با این رویداد داشته باشند.

وی افزود: امسال با جشنواره فیلم رضوان این بخش از جشنواره امام رضا (ع) هم فعال می‌شود که یک فیلم سینمایی با فرهنگ و نوع نگاه ما به فرهنگ رضوی است. یک فیلم‌نامه از کتاب «از عشق آباد تا عشق آباد» اقتباس شده و در راستای فرهنگ امام رضا (ع) است و امید است این فیلم از حیث بزرگی و تاریخی بودن برای سال آینده ساخته شود تا بگوییم جشنواره‌های امام رضا (ع) به اهداف والای خود خواهد رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • محمدحسین لطیفی فیلمی درباره امام رضا(ع) می سازد
  • فرهاد قائمیان تکلیف ساخت فیلم درباره امام رضا(ع) را روشن کرد
  • حضور نیکی کریمی و حامد بهداد در جمع داوران جشنواره فیلم اقوام
  • انتقاد بازیگر قدیمی به جیغ و دست و هورا در شب آخر عروسک‌خونه
  • از رکوردها تا یک تفاهم‌نامه تئاتری و...
  • رایزن فرهنگی پشت‌ِ میزنشین نمی‌خواهیم / سرانجام ساخت فیلم سینمایی درباره اقبال لاهوری
  • ساخت فیلم سینمایی اقتباسی درباره فرهنگ رضوی
  • فیلم سینمایی تاریخی اقتباسی فرهنگ رضوی ساخته می‌شود
  • تفاهم ارتش واداره‌کل هنرهای نمایشی درحمایت از نمایشنامه‌های برتر
  • فیلم سینمایی فرهنگ رضوی ساخته می‌شود/ برگزاری نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان